Bedrijfsprofiel

bedrijfsprofiel 2

EMKA Accountancy is op 1 januari 1999 opgericht door Marco Kok, na een voltooide studie accountancy. EMKA Accountancy wilt graag particulieren helpen die het aangiftebiljet inkomstenbelasting niet begrijpen, of starters die een onderneming op willen zetten en ondernemers die de aangiften omzetbelasting en vennootschaps-belasting moeten indienen. EMKA Accountancy ontzorgt, EMKA Accountancy helpt zowel ondernemers als particulieren bij zorg declaraties, buitenlandse BTW teruggaven, belastingzaken, financieringen, etc.

Accountant Marco Kok luistert aandachtig, is sociaal, vriendelijk, analytisch, cijfermatig en gestructureerd. Hiermee geeft EMKA Accountancy anderen inzicht in hun onderneming. Komende van een groot accountants-kantoor heeft EMKA Accountancy veel ervaring in vastlegging en beoordeling van de financiële administratie. Maar daarnaast ook met de verslaggeving, zoals de jaarrekening, bedrijfsmatige analyse en rapportage.

De huidige klanten van EMKA Accountancy zitten niet alleen in de regio Graafschap, maar ook in regio West-land, Randstad en Noordwest Veluwe. EMKA Accountancy is zeer flexibel. De werktijden zijn overdag en voor zover mogelijk ook ‘s avonds of op de zaterdag. EMKA Accountancy onderscheidt zich van andere accountants door zoveel mogelijk online te werken. Daarnaast werkt EMKA Accountancy met een vast tarief per jaar. All-in service tegen een vooraf afgesproken tarief, dit kan met een maandelijkse termijnbetaling.

EMKA Accountancy is geregistreerd bij de NBA. De NBA is een Publiekrechtelijke beroepsorganisatie van en voor accountants in Nederland.

 

logo nba