emka accountancy

Gespecialiseerd in advies en ondersteuning bij startende ondernemers.

Marco Kok

Marco Kok – in 1994 afgestudeerd als Accountant Administratieconsulent

Wij helpen onder andere particulieren die het aangiftebiljet inkomstenbelasting niet begrijpen, starters die een onderneming op willen zetten en ondernemers die de belastingaangiften moeten indienen. EMKA Accountancy ontzorgt en helpt zowel ondernemers als particulieren bij declaraties, buitenlandse BTW teruggaven, belastingzaken, financieringen, etc.

Na een voltooide studie accountancy en jarenlange ervaring is EMKA Accountancy opgericht op 1 januari 1999. Accountant Marco Kok luistert aandachtig, is sociaal, vriendelijk, analytisch, cijfermatig en gestructureerd. Hiermee geeft hij anderen inzicht in hun onderneming. Door zijn ervaring als accountancy manager bij verschillende bedrijven heeft Marco veel kennis van vastlegging en beoordeling van de financiële administratie. Daarnaast weet hij ook raad ook met de verslaggeving, zoals de jaarrekening, bedrijfsmatige analyse en rapportage.

De huidige klanten van EMKA Accountancy zitten verspreid door heel Nederland. EMKA Accountancy onderscheidt zich namelijk van andere accountants door zoveel mogelijk online te werken. Dit maakt ons zeer flexibel. Daarnaast werkt EMKA Accountancy met een vast tarief per jaar. Een all-in service tegen een vooraf afgesproken tarief, dit kan met een maandelijkse termijnbetaling.

Marco Kok is geregistreerd bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.  Een publiekrechtelijke organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden.

logo nba

Hoe kunnen wij u helpen?

Enkele van onze klanten:

Laten we samenwerken!

U kunt via het onderstaande formulier contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Vermeld hierin uw naam, adres en contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op via mail of telefoon.
Adres: Blokhuislaan 225, 7006EV Doetinchem

Tel: 06 2750 5730
E-mail: emka.accountancy@hetnet.nl

KvK nr: 5169 2333
BTW: NL850130050B01